sv Den Hoorn en hoofdtrainer John Hage gaan met elkaar door

John Hage (foto) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van sv Den Hoorn. De club en de 38-jarige oefenmeester hebben besloten de samenwerking te continueren, waardoor John Hage in ieder geval tot medio 2023 aan de club uit Midden-Delfland verbonden blijft.

,,Het was voor beide partijen geen verrassing dat we met elkaar door wilden”, zegt Hage over de verlenging van zijn contract. ,,De samenwerking met de spelers, staf, bestuur en technische commissie is heel goed. De club heeft daarnaast een bloeiende jeugdopleiding en veel vrijwilligers wat een fijne basis is om mee te werken.”

Potentie

,,We hebben op dit moment een talentvolle groep waar nog veel potentie in zit. Het is de bedoeling om dit seizoen zo hoog mogelijk te eindigen en komend seizoen klaar te zijn voor de eerste klasse zaterdag”, aldus Hage.

Technisch Manager Donny van den Bos is ook blij met de samenwerking. ,,John en zijn staf doen het goed in de weg die we samen zijn ingeslagen. Daarom is het niet anders dan logisch om met elkaar verder te gaan.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder