Dennis van der Steen verlaat na dit seizoen DSVP

Hoofdtrainer Dennis van der Steen (foto) en zaterdag derdeklasser DSVP gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar. DSVP was de tweede club, na Verburch, waar Van der Steen als hoofdtrainer aan de slag ging.

Over zijn vertrek zegt Van der Steen: ,,Het was een moeilijke keuze, want DSVP is een leuke club waar ik alle medewerking krijg. Ik wil echter toch graag een nieuwe uitdaging aangaan. Ik ben dankbaar dat DSVP – en daarvoor Verburch – mij de kans hebben gegeven om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik vooral ook geluk gehad dat ik bij beide clubs met een goede en fijne spelersgroep en staf heb kunnen werken.”

Verenigingsbreed

,,Als ik naar mezelf kijk, dan denk ik dat ik heb laten zien dat ik verenigingsbreed georiënteerd ben en dat ik voor een langere tijd met succes kan werken bij een (dorps)club”, gaat Van der Steen – die ook lange tijd jeugdtrainer was bij VELO – verder. Zijn verblijf in zowel Poeldijk als Pijnacker bleef niet zonder succes. ,,Bij Verburch met een kampioenschap en periodetitel en bij DSVP ook met een periodetitel en een tweede plaats. Ik ben klaar voor de volgende stap, maar wil vooral ook graag eerst dit seizoen mooi afsluiten”, aldus Dennis van der Steen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder