Peter de Jong (DSVP): ,,Corona maakte mijn overdracht mijns inziens nu onmogelijk”

|

Peter de Jong (foto), voorzitter van DSVP uit Pijnacker, had eerder aangekondigd, dat hij na 12,5 die functie te hebben bekleed in november van het afgelopen jaar zou terugtreden. De Jong vond echter de situatie – met alle coronaperikelen – niet het geschikte moment om te stoppen.

,,Ik had het inderdaad aangekondigd. Ik ben van mening dat nieuwe bestuurders weer met nieuwe ideeën en inzichten zullen komen”, zegt De Jong op de website van de club. ,,Dit komt de vereniging ten goede. Ik had bij mijn start ook grote plannen en die zijn nu bijna allemaal afgerond.”

Corona

,,Maar”, gaat De Jong verder, ,,Corona maakte mijn overdracht mijns inziens onmogelijk. Nu besturen vereist ervaring en kennis van DSVP. Gelukkig zit er veel energie in DSVP en zijn er heel veel vrijwilligers die initiatieven nemen. Ik en het bestuur zijn hen hier heel dankbaar voor. Hopelijk komen er betere tijden en meldt zich iemand die het stokje van mij over wil nemen.”

Trouw

Als De Jong terugtreedt als voorzitter, zal hij de club wel trouw blijven. ,,Ik zal mijn opvolger zeker bijstaan en/of wat anders binnen DSVP gaan doen. DSVP is mij te lief en ik weet dat er zat te doen is. Daarnaast kan ik en wil ik ook niet stil zitten. We hebben geen geraniums thuis, dus daar kan ik ook niet achter gaan zitten.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder