Zaterdag 1A: Ondanks drie doelpunten staat sv Nootdorp met lege handen

sv Nootdorp trad in Mijdrecht aan tegen Argon. De formatie van trainer Marco Jalink kon een flinke achterstand, opgelopen in de eerste helft, na de thee niet meer in een gunstige uitslag veranderen. De Nootdopers stapten met een 5-3 nederlaag van het veld.

Tekst: Roland van der Linden

In de eerste helft konden er al vijf treffers genoteerd worden. Helaas voor de bezoekers nam Argon er vier voor haar rekening. Younes Ouaali en Max Oliemans waren beide twee keer trefzeker voor Argon. Namens sv Nootdorp was Rodney Ebing scherp in de afwerking: 4-1.

Draaglijker

Na de doelwisseling was het opnieuw Ouaali die het net kon vinden en de 5-1 aantekende. sv Nootdorp kwam daarna nog enigszins terug in het duel, maar kon het tij niet meer keren. Mitcell Abdoel en AJ Mercera (foto) gaven de stand nog wel een draaglijker aanzien: 5-3.

Door deze nederlaag kon sv Nootdorp niet profiteren van het verrassende verlies van koploper WV/HEDW bij ZOB:2-0. Het kampioenschap lijkt daarmee een gelopen race met een achterstand van vijftien punten. Wel kwam Voorschoten’97 dichterbij.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder