Zondag 2D: Full Speed schuift met gemak COAL opzij

Het duel tussen Full Speed en COAL was eigenlijk al na de eerste helft beslist. De Delftse club ging met een 3-0 voorsprong de rust in. De Rotterdammers waren na de thee niet meer in staat om een beter resultaat neer te zetten.

Tekst: Roland van der Linden

Op Sportpark Kerkpolder deed Full Speed zeer goede zaken tegen COAL. De formatie van trainer Frank Verhaar (foto) speelde een prima eerste helft. Tim Zeller bracht Full Speed op een 1-0 voorsprong, waarna Lesley Dijksman een vrije trap rechtstreeks het doel in schoot en de stand op 2-0 bracht.

Dieptepass

Nog voor de rust leek de thuisclub zich al geen zorgen meer te hoeven maken. Uit een fraaie dieptepass van Tim Zeller kon Rida Aarab de 3-0 op het scorebord zetten. Met deze stand gingen de teams aan de thee.

Eer

In de tweede helft kon Rida Aarab zijn tweede treffer laten noteren. Weer was Tim Zeller de aangever met een goede pass. Het leed voor COAL was nog niet geleden. Samet Mermer bracht de stand 5-0. De Rotterdammers konden daarna de spreekwoordelijke eer redden, waardoor het duel in 5-1 eindigde.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder