Selectie sv Wippolder blijft nagenoeg intact

De technische staf van sv Wippolder is er bijzonder content mee, dat het grootste gedeelte van de selectiespelers van de tweedeklasser ook komend seizoen te zien zal zijn op sportpark Pauwmolen. Ook de dit jaar aangesloten spelers hebben inmiddels aangegeven het erg naar hun zin te hebben en te willen blijven.

De Delftse club is op de goede weg en er kan verder gebouwd worden aan de selectie. Het eerste team is in de zondag tweede klasse (volgend seizoen zaterdag) nog in beeld voor de titel in een heftige strijd met HVV. Een groot aantal sterkhouders zal dus de goede resultaten van dit seizoen een vervolg willen geven in de nieuwe voetbaljaargang. Bij een enkeling is nog enige twijfel of daar wordt nog een gesprek mee gevoerd.

Jeugdspelers

Achter de schermen wordt er verder hard gewerkt om de selectie verder vorm te geven en aan te vullen waar nodig. Inmiddels is duidelijk dat een zestal jeugdspelers de overstap zal maken richting selectie en daarnaast zullen enkele oud-eerste elftalspelers zich opnieuw beschikbaar stellen voor de selectie.

Versterkingen

Tevens wordt er nog gesproken met enkele versterkingen van buitenaf om op een aantal posities extra kwaliteit erbij te krijgen. De komende periode zal duidelijk worden welke spelers de selectie van trainer Mark Moen (foto) compleet zullen maken.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder