Zondag 2C: Full Speed verliest voor derde keer op rij

Full Speed lijkt het goede gevoel even kwijt te zijn. De ploeg van trainer Frank Verhaar (foto) verloor donderdagavond voor de derde keer op rij. In Vlaardingen was VFC uiteindelijk met 3-2 te sterk.

Tekst: Hans Kulk

Voor beide ploegen stond er in de tweede klasse D eigenlijk niets meer op het spel. Nummer vijf en zes van de rangschikking met precies hetzelfde aantal punten (28). Full Speed had het thuisduel met de Vlaardingers nipt gewonnen: 1-0.

Slecht

De Delftenaren begonnen slecht aan de wedstrijd. Binnen vier minuten stond de thuisclub al op een 1-0 voorsprong. De withemden stelden daar nauwelijks iets tegenover. Een eerste helft om snel te vergeten. Voor VFC gold precies het tegenovergestelde. Het maakte voor rust zelfs nog een tweede treffer.

Aansluitingstreffer

De tweede helft was een stuk leuker om naar te kijken. Mede omdat de bezoekers uit Delft direct na de rust het net wisten te vinden. Tim Zeller zorgde voor de aansluitingstreffer: 2-1. Binnen het kwartier had Rida Aarab de score zelfs gelijkgetrokken: 2-2.  Zou Full Speed na twee nederlagen op rij eindelijk weer eens minimaal één of maximaal drie punten gaan pakken?

Het antwoord luidt nee. Amper vier minuten na de gelijkmaker kwam de tweedeklasser uit Vlaardingen wederom op voorsprong: 3-2. In die stand kwam geen verandering meer. Nul punten uit de laatste drie duels. Geen cijfers om blij van te worden. Gelukkig is het einde van het seizoen nabij. Nog drie potjes te gaan voor de selectie van Frank Verhaar.