Warming up zondag 3A: Voorschoten’97 wacht loodzwaar duel

Nog zes ploegen zijn in de race om een plaats in de nacompetitie. Voor Voorschoten’97 zal het moeilijk worden om een overwinning te halen. Koploper Kethel-Spaland komt naar Sportpark Adegeest.

Tekst: Roland van der Linden

De Schiedammers kunnen in het duel met Voorschoten’97 de titel binnen halen en zullen alles uit de kast halen om feestend de thuisreis aan te vangen. Ook voor de ploeg van trainer Denis Luhulima (foto) Voorschoten’97 zijn de belangen groot om de aansluiting bij Stompwijk’92 en SEP niet te verliezen.

Concurrent

SEP klom door een zege op Sporting Leiden afgelopen donderdag naar de derde plaats. In Delft staat een duel met concurrent ODB op het programma. De Haagse club heeft drie punten minder dan de mannen van trainer Marcel de Letter. Stompwijk’92 staat net boven SEP op een tweede plaats. Een zege lijkt voor de dorpsclub voor de hand te liggen met een duel tegen hekkensluiter HWD op het programma.

Misstappen

DHL en sv Madestein kunnen zich geen misstappen veroorloven. Toch gaat het voor één van de twee ploegen gebeuren. De teams ontmoeten elkaar in Loosduinen. Voor WIK en Taurus staat er niet veel meer op het spel dan de eer. Beide teams hebben dertien punten verzameld en spelen tegen elkaar in Den Haag.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder