John Hage (sv Den Hoorn): ,,Extra interessant door versterkte degradatie”

De KNVB maakte de indeling bekend voor het komende seizoen bij de standaardteams. Vooral de eerste klasse B op zaterdag is heel interessant, met bijna wekelijks de nodige (streek)derby’s. Juist daarom maakte ook sv Den Hoorn de horizontale overstap.

Tekst: Ton Beije

,,Want”, zegt trainer John Hage (foto) van sv Den Hoorn, ,,het wordt een fantastische competitie. Dit is waarvoor de club de overstap heeft gemaakt naar de zaterdag en gelukkig is – wat we hadden gehoopt – ook uitgekomen met alle regioploegen in één competitie.”

,,Mooi ook dat we veel bekende collega-trainers en ook veel bekende spelers die elkaar kennen, tegenkomen. Dat maakt deze competitie zo leuk. Dat er een versterkte degradatie is, dat was vooraf ook bekend. En dat maakt de competitie extra interessant.”

,,Wij gaan ons vanaf 1 augustus goed voorbereiden en zorgen dat wij goed voor de dag komen bij de aanvang van de competitie”, aldus John Hage.

Indeling zaterdag 1B:

DHC, DSO, Die Haghe, Forum Sport, HVV, sv Honselersdijk, sv Nootdorp, sv Den Hoorn, UVS, VELO, VUC, Valken’68, Voorschoten’97, Wippolder.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder