sv Nootdorp organiseert vierde editie van ‘Dorpentoernooi’ 

Dit jaar heeft sv Nootdorp het genoegen om het jaarlijks terugkerend dorpentoernooi Pijnacker-Nootdorp te mogen organiseren op 23 en 27 augustus 2022. Na het cancelen van het toernooi van afgelopen jaar vanwege Corona, kijkt de club er nog meer naar uit om van dit evenement een feestje te maken!

Er zal op de slotdag – zaterdag 27 augustus – dan ook voor wat entertainment gezorgd worden. sv Nootdorp heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat veranderingen ondergaan, zo is er een nieuw kleedkamergebouw (voornamelijk door vrijwilligers gebouwd) gekomen en het hoofdveld heeft een grote transformatie van gras naar het gewenste kunstgras ondergaan.

Daarnaast heeft het eerste elftal het afgelopen seizoen tot het laatste moment meegedongen om een plek in de Hoofdklasse, nu Vierde Divisie geheten. Dat lukte dan net niet, maar er staat weer een mooie competitie met veel derby’s te wachten.

Graadmeter

Namens de deelnemende verenigingen en de organisatie wordt de hoofdsponsor van het toernooi, Sabine Zondag van Plus Pijnacker, bedankt voor haar support en enthousiasme om ook deze editie weer tot een succes te maken. Het dorpentoernooi is jaarlijks een mooie graadmeter voor de clubs om te kijken hoe ze ervoor staan. Daarnaast is het altijd leuk om met een gezonde, sportieve strijd uit te maken wie zich het komende jaar de kampioen van Pijnacker-Nootdorp mag noemen. Hier hoort dan uiteraard ook de bekende wisselbeker bij.

Speelschema

Het speelschema ziet er als volgt uit:

Dinsdag 23 augustus – 20.00 uur: DSVP – RKDEO en sv Nootdorp – Oliveo
Zaterdag 27 augustus – 14.30 uur: DSVP – Oliveo en sv Nootdorp – RKDEO.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder