Beker Groep 1 Poule 16 | sv Nootdorp ondanks matig spel naar zege

Na de monsterzege op Neptunus-Schiebroek speelde sv Nootdorp geen goede wedstrijd tegen cvv Berkel. Vooral in de eerste helft was het spel beneden peil. Na rust herstelde sv Nootdorp zich enigszins en stapte toch als winnaar van het veld.

Tekst: Roland van der Linden

Trainer Marco Jalink zag zijn team ondermaats presteren voor de rust. De thuisclub speelde in een veel te laag tempo en creëerde ook weinig kansen. Er werd gelukkig ook niet veel weggegeven. Jop Verhagen schoot sv Nootdorp naar een 1-0 voorsprong bij rust.

Schitterend

In de tweede helft kwam de thuisploeg sterker uit de startblokken na een aantal wissels. Mo Ouaraki bracht met een mooi doelpunt de stand op 2-0. Jop Verhagen (foto) zorgde voor een 3-0 stand. Hij nam de bal aan op zon veertig meter van het doel en plaatste de bal schitterend over de Berkelse doelman heen in de touwen.

Onzekerheid

Het spel werd slechter daarna bij sv Nootdorp en Berkel kwam gevaarlijk terug tot 3-2 met nog acht minuten te spelen. Jeremy Burke maakte aan alle onzekerheid een einde met zijn treffer: 4-2. BVCB won met 3-2 van Neptunus-Schiebroek en heeft nu net als sv Nootdorp zes punten verzameld. Volgende week strijden beide al voor de volgende ronde geplaatste teams tegen elkaar om de eerste plaats.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder