Nieuwe voorzitter Ronald de Vreede breidt bestuur DVC uit

|

Ronald de Vreede is onlangs aangetreden als voorzitter van DVC en hij kan al een uitbreiding van het bestuur van de Delftse club aankondigen: Henri Wijnants (foto), Sabrina Stampraad en Joyce van Veen.

De Vreede op de clubsite: ,,Henri Wijnants is bereid gevonden om als secretaris toe te treden tot het bestuur. Als bestuur zijn wij hier ontzettend blij mee. Want zijn brok aan ervaring in combinatie met zijn rustige kalme beschouwingen zijn van absolute meerwaarde.”

Clinic

,,Sabrina Strampraad, die uit nood geboren diverse functies bekleedt, zal zich volledig gaan storten op Jeugdzaken en PR & Communicatie”, gaat De Vreede verder. ,,De door haar recent georganiseerde clinic was een groot succes en leverde maar liefst 25 nieuwe jeugdleden op. In mei staat een nog grotere clinic op stapel waarbij een zeer bekende betaald voetballer acte de présence zal geven.”

,,Na jaren de bestuursfunctie Kantinezaken vacant te hebben, omdat wij die maar niet ingevuld kregen, zijn wij verheugd te melden dat Joyce van Veen (foto hierboven) deze taak op haar heeft genomen. Regelmatig is zij bij de club te vinden omdat haar zoontje inmiddels al vier jaar in onze jeugd speelt”, laat De Vreede met trots weten.

,,Recent heeft zij al enorm goed werk verricht met het ondersteunen van Sabrina Stampraad bij de organisatie van diverse jeugdactiviteiten. Eindelijk hebben we dan een bestuurslid in ons midden die de kantinezaken wil behartigen. En laten we wel wezen, de kantine met haar opbrengsten is van cruciaal belang voor DVC.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder