Meeste selectiespelers blijven DHC trouw

DHC prijst zich gelukkig dat de meeste spelers, die afgelopen seizoen deel uitmaakten van de selectie, ook komend seizoen het shirt van de club dragen. Vijf spelers vertrekken en er zijn tot nu toe zes nieuwkomers.

Darshan Dwarkapersadsharma gaat – na zijn studie in Delft – terug naar zijn oude club Unicum in Lelystad. Doelman Poya Maleki Seifar keert terug naar Spartaan’20, waar hij een aantal seizoenen geleden in het eerste onder de lat stond en destijds via Verburch bij DHC belandde. Roel van der Valk gaat naar NEC (de amateurafdeling) vanwege verhuizing die kant uit.

Verder zal Jabrane el Youssefi komend seizoen uitkomen voor TAC’90 en gaat Djurandy Swedo zijn geluk beproeven bij nieuwkomer FC Skillz.

Nieuw aan de Brasserskade zijn de beide van BMT afkomstige Bayram Akyon en Alihan Aliyazicioglu. En verder wordt de selectie van Arie van der Padt (die de taken bij DHC overneemt van Rob de Lange) versterkt met Nabil Hadui (foto) (TAC’90), Burak Sarican (VUC), Noah Saridjojo (Westlandia) en de uit het eigen On23-team overkomende Ilias Kariouh.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder