Dorpen toernooi: Ruime overwinningen voor RKDEO en sv Nootdorp

|||||||||||||||||||||||

Op de vierde editie van het Dorpen-toernooi van Pijnacker-Nootdorp was thuisploeg sv Nootdorp een maatje te groot voor OLIVEO.  Ook in het andere duel waren de krachtsverschillen groot. RKDEO schoof DSVP eenvoudig aan de kant.

Tekst en foto’s: Sander de Hollander

sv Nootdorp – OLIVEO

In de eerste helft kon sv Nootdorp nog niet echt afstand nemen van OLIVEO. Alleen Mo Ouarraki kon het net vinden. Een schot vanaf de rand van het strafschopgebied verdween in de rechterbovenhoek.

Na de thee kwam OLIVEO op gelijke hoogte nadat een schot van Jeffrey Paanakker via de rug van een verdediger van sv Nootdorp in het doel belandde. sv Nootdorp stelde daarna orde op zaken. Shwendel Cijntje tikte bij de tweede paal een voorzet van Jeremy Burke binnen. Met twee treffers voerde Randy Stanneveld de score verder op naar 4-1. Peter LoMonaco had het laatste woord en bepaalde de eindstand op 5-1 met een kopbal. De strafschoppenserie werd ook een prooi voor de Nootdorpers: 4-3.

DSVP – RKDEO

RKDEO nam in de eerste helft al een 0-2 voorsprong op de formatie van trainer Alex van der Harst. Met een steekpass bereikte Jack Doorschodt Irian Boesschoten, die richting de achterlijn ging. Zijn voorzet werd bij de linkerpaal ingetikt door linksback Dean van Velzen. Izzy Rosini nam de tweede treffer voor zijn rekening op aangeven van Sven van Noppen: 0-2.

In het tweede bedrijf kwam de 0-3 op het bord. Donny Paats kopte een voorzet van Youni de Bruin onder DSVP-doelman Benard door. RKDEO bleef het net vinden. Na treffers van Irian Boeschoten en Robin Bousquet was het duel gespeeld. DSVP kon toch nog de eretreffer produceren. Tosh Poedai bracht de eindstand op 1-5. Ook de strafschoppenserie werd door RKDEO gewonnen: 3-4.