NACOMPETITIE: Overzicht wedstrijden zaterdagvoetbal

Nu de laatste speelronde in het zaterdagvoetbal gespeeld is, kan een aantal clubs uit onze regio zich gaan opmaken voor de nacompetitie. Die Haghe hoopt op lijfsbehoud en sv Nootdorp, sv Honselersdijk en Voorschoten’97 gaan vol voor promotie.

Tekst: Roland van der Linden

Zaterdag Hoofdklasse/Eerste klasse

Op het Sportpark ’s-Gravenhout neemt sv Nootdorp het in de eerste ronde op tegen DZC’68. De ploeg uit Doetinchem werd vijfde in de 1e klasse D. sv Honselersdijk reist naar Groningen om Pelikaan S. te bestrijden. Voorschoten’97 gaat naar DTS’33 uit Ede.

Eerste Klasse/Tweede Klasse

Die Haghe begint de campagne voor lijfsbehoud met een thuisduel tegen FC Aalsmeer. Vitesse Delft speelt (voor promotie) een uitduel bij vv Papendrecht. Ook HVC’10 moet aan de bak op vreemde bodem. Ook het team van trainer Piet Boon heeft nog kans op een ticket voor de eerste klasse. De amateurs van Sparta zijn de tegenstander. DSO, dat tweede is geworden en nog hoopt op promotie, is gastheer voor CION, de ploeg waar Hagenaar Ricky van den Bergh de trainer is.

Tweede Klasse/Derde Klasse

In de strijd om een plekje in de tweede klasse treffen Te Werve en DWO elkaar in de eerste ronde. Sportclub Monster neemt het op tegen TAVV en Verburch gaat op bezoek bij FC Oudewater in de race om promotie.

Derde Klasse/Vierde Klasse

De eerste ronde wordt al op dinsdag 7 juni gespeelt. In Rijswijk staat dan het duel tussen Vredenburch en VCS op het programma. De winnaar van dit duel speelt tegen Zinkwegse Boys in de volgende ronde. De overige regioteams zijn direct geplaatst voor de tweede ronde. BSC’68 speelt op 11 juni een uitduel bij Teylingen. RVC Celeritas moet op Sportpark Prinses Irene afrekenen met FC Vlotbrug. Ook MSV’71 speelt thuis, ’s-Gravendeel is de tegenstander in Maassluis.

Graaf Willem II-VAC mag – om een plek in de derde klasse te kunnen veroveren – proberen in Schiedam Hermes DVS te verslaan. Ook de twee Loosduinse clubs moeten op pad. GDA reist naar Gouda en sv Loosduinen stuit op OHVV. Quick Steps mag proberen Meerburg aan de zegekar te binnen in Den Haag.

Klik HIER voor een volledig overzicht van de nacompetitiewedstrijden.

© Haaglanden Voetbal

 

 

 

Lees verder
Net binnen