Oefenvoetbal: Lyra en Full Speed komen niet tot scoren

||||||||||

In het leuke duel tussen Lyra en Full Speed werd fel gestreden. In de eerste helft had Full Speed een licht voordeel. Na de rust had Lyra de overhand. Treffers bleven echter uit. Trainers Pim van der Hoorn en Frank Verhaar konden zich goed vinden in het gelijke spel.

Tekst en foto’s: Alex Pronk

In de zesde minuut dacht Jari van Dijk te scoren namens Lyra, maar de vlag van de assistent-scheidsrechter ging omhoog vanwege buitenspel. Beide teams kregen voldoende kansen in de eerste helft, maar Joey Donkers, Aden Aden en Lesley Dijksman (3x) konden Full Speed niet aan een doelpunt helpen. Ook bij de formatie van trainer Pim van der Hoorn stond het vizier niet op scherp. Jari van Dijk, Luke Boeters en Roy van der Sar konden doelman Reinder Pul niet passeren.

Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld. De grootste kans was voor Roy van der Sar van Lyra, die Reinder Pul kansloos liet, maar zijn schot op de paal zag belanden. Het duel eindigde dus zoals het begonnen was: 0-0.