Oefenvoetbal: sc Monster in derby langs Westlandia, zege vrouwen RKAVV

||||||||||

In een Westlands onderonsje was Sportclub Monster nipt te sterk voor de zaterdagafdeling van Westlandia. Voorschoten’97 gaf een 1-0 voorsprong uit handen in het duel met Rijnsburgse Boys 2. De vrouwen van RKAVV schoven RKDEO eenvoudig aan de kant.

Tekst: Roland van der Linden       |      Foto’s: Sander de Hollander

Sportclub Monster – Westlandia (za)

Op Sportpark Polanen kon Sportclub Monster een 1-2 achterstand om buigen in een 3-2 zege. Het duel tegen de Naaldwijkers was bij rust nog in evenwicht: 1-1. Jordy van Maanen en Keke Stam waren onder de doelpuntenmakers van Sportclub Monster.

RKDEO VR – RKAVV-VR

Op eigen veld waren de vrouwen van RKDEO niet opgewassen tegen RKAVV. De Leidschendamse vrouwen stapten na negentig minuten voetballen van het veld met een 0-4 overwinning. Namens RKAVV waren Sam Wouters, Michelle Hermis voor rust trefzeker. Na de thee scoorden Melanie Zalm en Kim Smulders.

Voorschoten’97 (za) – Rijnsburgse Boys 2

In de strijd om de LAV-cup nam Voorschoten’97 het op tegen het tweede team van Rijnsburgse Boys. In de eerste helft bleven de toeschouwers verstoken van doelpunten. Na de thee kwam Voorschoten’97 op voorsprong na een rake kopbal van Guy Smith. De club uit de Bollenstreek kon nog de gelijkmaker produceren, waardoor het duel in 1-1 eindigde.