Prognose zaterdag 4E: Edwin Vurens: ,,Oliveo vooral in de breedte sterk”

Het jaar 2021 zit er bijna op. Tijd om ook vooruit te kijken naar 2022 en wel de tweede seizoenshelft in de vierde klasse. Welke clubs gaan strijden om de titel?

De zaterdag vierde klasse E. Wat wordt de eindrangschikking voor de bovenste drie plaatsen. De prognose van Edwin Vurens (foto), trainer van Oliveo uit Pijnacker.

Op dit moment hebben in deze klasse niet alle teams evenveel wedstrijden afgewerkt. RVC Celeritas voert de ranglijst aan met 24 punten uit 9 duels. Graaf Willem II/VAC staat er relatief nog iets beter voor met 22 punten uit 8 ontmoetingen. Ook Oliveo (8-21) en SEV (8-18) zijn nog in de race.

De eindrangschikking in 4E volgens Edwin Vurens:

1e. Oliveo, 2e. Graaf Willem II/VAC en 3e. RVC Celeritas.

Edwin Vurens: ,,Vooral in de breedte hebben wij een sterke groep, wat wel eens belangrijk kan worden als je straks veel wedstrijden in een kort tijdsbestek zal moeten spelen. Bovengenoemde clubs zijn in mijn ogen de favoriet, waarbij SEV voor mij zeker een kansrijke outsider is en voorlopig blijft.”

Vurens, die aan het einde van het seizoen afscheid neemt van Oliveo, zou op sportpark De Groene Wijdte graag vertrekken met een titel op zak.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder