RKDEO haalt nieuwe hoofdsponsor binnen

|

RKDEO uit Nootdorp heeft met het bedrijf Opgewekt BV een overeenkomst afgesloten voor het hoofdsponsorschap van de vereniging. Minimaal drie seizoenen zal de zonnepanelenspecialist uit Zoetermeer als hoofdsponsor aan de vereniging verbonden zijn.

Afgelopen zaterdag werden in de rust van het oefenduel van RKDEO tegen DONK de handtekeningen gezet onder de sponsorovereenkomst door Opgewekt directeur Mark Pellemans en RKDEO-secretaris Wim de Bruijn. De hoofdmacht van RKDEO zal de komende seizoenen dus spelen in een tenue met het logo van de nieuwe hoofdsponsor op de voorzijde.

Opgewekt biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid met behulp van een zonne-energiesysteem onafhankelijk en duurzaam zelf energie op te wekken. De firma heeft een nauwe samenwerking met fabrikanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor is Opgewekt op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan het altijd het juiste zonnesysteem aanbieden.

Enthousiast

Directeur Mark Pellemans is erg enthousiast over de samenwerking met RKDEO: ,,Aanschaf en installatie van zonnepanelen leeft op dit moment enorm en met deze sponsoring kunnen wij nog beter aan onze bekendheid in de regio werken. Omdat mijn zoon Alec ook al vanaf de jongste jeugd bij RKDEO voetbalt en nu al een paar seizoenen in de selectie, ken ik de vereniging goed en beleef er zelf als toeschouwer ook veel plezier. Dat we op deze manier de vereniging kunnen ondersteunen vind ik dan ook zeer belangrijk.”

RKDEO is erg blij met haar nieuwe hoofdsponsor. Namens de vereniging voerde Pieter Goedbloed, voorzitter van de sponsorcommissie, de gesprekken met Mark Pellemans en het was aan het begin van de zomer al snel duidelijk dat er een match was tussen de beide partijen. ,,Opgewekt is een zeer passende hoofdsponsor voor onze vereniging. Het bedrijf levert een product en diensten waar enorme behoefte aan is op dit moment en het bedrijf heeft, mede door de naam, een zeer positieve uitstraling. Dat de ondernemer ook affiniteit met onze vereniging heeft, maakt de samenwerking nog plezieriger en krachtiger.”

Naast het logo op het shirt van het eerste van RKDEO zal Opgewekt Zonnepanelen ook terugkomen op tal van andere uitingen, zoals reclameborden, de RKDEO-website, presentatiegids en wedstrijdprogramma’s.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder
Net binnen