SEP haalt Gregory Dasburg als nieuwe trainer vrouwenselectie binnen

Vanaf volgend seizoen is Gregory Dasburg (foto) de nieuwe hoofdtrainer van het eerste vrouwenteam van SEP. Dasburg is de afgelopen jaren hoofdtrainer geweest van de mannen van vv Hillegersberg en heeft voor zijn trainerscarrière op hoog niveau gevoetbald.

SEP wil vooruit in het vrouwenvoetbal en toont met het aantrekken van een ervaren hoofdtrainer haar ambities. Het feit dat Gregory Dasburg de overstap van het mannen- naar het vrouwenvoetbal maakt, laat bovendien zien dat beide sectoren steeds meer naar elkaar toegroeien.

Verleden

Dat het aantrekken van een trainer uit het mannenvoetbal goed kan werken, hebben de vrouwen van SEP eerder bewezen. In het verleden werd, onder leiding van Joop Hoornweg, een kampioenschap in de tweede klasse en een periodekampioenschap in de eerste klasse zondag behaald.

Samenwerking

De vrouwen van SEP zijn zeer blij met het aantrekken van de nieuwe trainer en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. SEP stapt, na enkele jaren in de eerste klasse zondag te hebben gespeeld, het komende seizoen met de vrouwen over naar de derde klasse zaterdag.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder