Vrouwen: SEP en Die Haghe met lege handen na kleine nederlaag

||

Weinig succes vanavond voor de ploegen uit de regio Haaglanden. SEP kon tegen Buitenveldert 2 de punten niet in eigen huis houden. Ook voor Die Haghe was er geen succes weggelegd in het uitduel bij ARC.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Alex Pronk

1e klasse C

Op Sportpark Tanthof-Zuid moest SEP het hoofd buigen voor de reserves van Buitenveldert. De vrouwen uit Amsterdam, die in punten gelijk stonden met de Delftse ploeg, wonnen met 0-1. Een volgens de thuisploeg onterechte vrije trap werd te vroeg genomen en leverde de enige treffer van de wedstrijd op. Het zat SEP daarna niet mee.

SEP dacht recht te hebben op een strafschop, maar arbiter Edwin Martijn wilde van niets weten en in de laatste minuut ging een goede kans op de gelijkmaker verloren. De bal ging net naast het vijandelijke doel.

2e klasse B

Hekkensluiter Die Haghe hield de schade beperkt in het uitduel bij ARC. In Alphen aan den Rijn kwam na negentig minuten voetballen een 1-0 eindstand op het bord.