Zaterdag 1A: sv Nootdorp komt slechte start net niet te boven

Na een pover begin van de wedstrijd keek sv Nootdorp al tegen een fikse achterstand aan. De mannen van trainer Marco Jalink begonnen nog wel aan een inhaalrace, maar konden het tij net niet meer tijdig keren. Valken’68 bleef met 3-2 aan de positieve kant van de score.

Tegen Valken’68 kwam sv Nootdorp niet scherp uit de startblokken. De thuisclub uit Valkenburg stond na net iets meer dan twintig minuten spelen al op een 3-0 voorsprong. Sam Zandbergen opende de score voor Valken’68 na een kwartier spelen. Zes minuten later had Joshua Cooper ook al twee keer het doel gevonden en stond de 3-0 op het bord.

Draaglijker

Vlak voor rust kon sv Nootdorp eindelijk wat terug doen. Mitchell Abdoel (foto) gaf de stand een wat draaglijker aanzien: 3-1. Tien minuten in de tweede helft viel de tweede Nootdorpse treffer en kregen de bezoekers weer hoop op een goed resultaat. Jop Verhagen nam de 3-2 voor zijn rekening. Verder kwam sv Nootdorp niet en moest de thuisreis aanvangen met een 3-2 nederlaag in de broekzak.