Zondag 1B: sv Den Hoorn naar eerste plaats na zege op FC Boshuizen

In Leiden beleefde sv Den Hoorn een prima donderdagavond. De equipe van trainer John Hage won zelf met ruim verschil van FC Boshuizen en klom door deze zege naar de koppositie. sv Den Hoorn profiteerde van het gelijke spel van Unitas’30 bij Sarto (2-2).

Tegen middenmoter FC Boshuizen was het na de eerste helft nog spannend. sv Den Hoorn, dat komend seizoen naar het zaterdagvoetbal overstapt, ging aan de thee met een 1-2 voorsprong door doelpunten van Mauri Marinacci en Noah Barends.

Duel minder

In de tweede helft sloeg sv Den Hoorn hard toe. Door twee doelpunten van Thomas Bouwer en een treffer van Robin Zwartjens (foto) kwam een 1-5 eindstand op het scorebord. Dankzij de overwinning heeft sv Den Hoorn net als Unitas’30 39 punten. sv Den Hoorn speelde echter een duel minder.