Zondag 2D: Concordia boekt overtuigende zege op FC IJsselmonde

In het gevecht om weg te komen van de onderste plaatsen boekte Concordia een zeer belangrijke overwinning op FC IJsselmonde. Niet alleen werd de medelaagvlieger FC IJsselmonde verslagen, maar ook nog eens met ruime cijfers.

Op het Sportpark Brasserskade kwam Concordia na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong. Wessel Schut scoorde de bevrijdende openingstreffer. Drie minuten later was het weer raak toen Damy de Roode de 2-0 aantekende. Vlak voor rust leek het duel al beslist te zijn. Tijs Sneek zorgde voor een comfortabele 3-0 ruststand.

Verdubbelen

In de tweede helft kon de ploeg van trainer Wesley Zandstra (foto) haar score fraai verdubbelen. Damy de Roode, Noah Keus en Nick Krijnen schoten het halve dozijn treffers vol. Met de ruime 6-0 overwinning heeft Concordia de negende plaats in handen met vier punten voorsprong op HMSH en Laakkwartier. De Delftse club heeft ook nog een duel minder gespeeld.