Zondag 2D: Full Speed na goede eerste helft langs FC IJsselmonde

In het uitduel bij hekkensluiter FC IJsselmonde deed Full Speed wat van haar verwacht mocht worden. De club van trainer Frank Verhaar (foto) vertrok met een 1-3 overwinning op zak terug naar Delft.

Full Speed speelde in de schaduw van Stadion De Kuip een prima eerste helft tegen FC IJsselmonde. Bij de middenmoter uit Delft speelde Rida Aarab een hoofdrol met een zuivere hattrick. Ook Tim Zeller was belangrijk voor Full Speed. Hij was betrokken bij alle doelpunten.

Buitenspel

Vlak voor rust kwam FC IJsselmonde terug tot 1-3. Volgens trainer Verhaar stond de doelpuntenmaker zeker twee meter buitenspel. Na de hervatting kwam er geen verandering meer in de stand. Er waren weinig kansen voor beide partijen.

Door de 1-3 zege staat Full Speed op een keurige zesde plaats in de tweede klasse D met 31 punten uit 23 duels. De hoogste positie ooit voor de vereniging uit Delft.