Delftse Beloften competitie: sv Honselersdijk bindt Vitesse Delft aan zegekar

In poule B van de Delftse Beloftencompetitie won sv Honselersdijk ook haar tweede duel. Na de monsterzege op DHC werd nu Vitesse Delft verslagen. In Poule A werden beide duels uitgesteld.

Tekst | Roland van der Linden

Poule B

In de eerste helft had sv Honselersdijk het meeste balbezit en kreeg ook een aantal kansen om de scoren. De doelman van Vitesse Delft liep zich niet passeren. In de counter werden de Delftse bezoekers ook een aantal keer gevaarlijk. Vlak voor rust ging een kopbal net over het doel heen.

Afstandsschot

Na de thee besliste sv Honselersdijk het duel al binnen tien minuten in haar voordeel. De Westlanders hadden opnieuw het meeste balbezit en kwamen door een afstandsschot van Don Peters en een doelpunt van Nick van der Kraan op 2-0. Vitesse Delft speelde daarna feller en kreeg meer grip op het duel. Met nog een kwartier te gaan scoorde Glenn Bezemer nog wel de 2-1, maar daar bleef het bij.