Oefenvoetbal: Forum Sport maatje te groot voor Te Werve

Forum Sport speelde zaterdag haar eerste oefenwedstrijd. Op sportpark ’t Loo was tweedeklasser Te Werve te gast.  Na een 1-0 stand bij rust, zegevierde Forum Sport tenslotte met 3-1.

Tekst: Jean Nederlof

Zowel het trainersduo Dennis den Turk/Marcel L’Ami van Forum Sport als de trainer Te Werve, Huib van Oostrom Soede, gebruikten dit duel vooral om zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien.

In de eerste helft speelden aan beide kanten de meeste potentiële basisspelers. Forum Sport was de iets betere ploeg en kwam in de negentiende minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Pierre Bom. Er waren voldoende mogelijkheden om de voorsprong te vergroten, maar het vizier bij de voorwaartsen stond niet op scherp. Ook Te Werve kreeg kansen. De technisch vaardige ploeg voerde de combinaties echter soms net te ver door, waardoor op het laatste moment de aanval werd afgebroken.

Invallers

Na rust aan beide kanten veel invallers. Bij Forum Sport zelfs negen spelers. Het spel werd er wat rommeliger door. Er vielen nog twee doelpunten aan Voorburgse kant. Zij kwamen op naam van Orlando Agues Ribeiro (72e minuut) en zeven minuten later Lorenzo Seymonson (foto), op aangeven van Martijn Brummer). Vlak voor tijd scoorde Te Werve nog tegen: 3-1.

De goed leidende scheidrechter Wim Hoonhout floot na precies negentig minuten voor het eindsignaal, waarna de aanwezige toeschouwers op het terras nog volop van het mooie weer konden genieten.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder