Laakkwartier past noodgedwongen opzet toernooi aan

Laakkwartier heeft de opzet van haar toernooi moeten aanpassen. Technisch-manager Jan Linkerhof: ,,Na het plotseling afzeggen van deelnemer Vredenburch is Laakkwartier genoodzaakt om haar thuistoernooi om de Lakwa Cup van een andere opzet te voorzien.”

De overgebleven ploegen TAC’90, Te Werve en gastheer Laakkwartier spelen nu een tweedaags drieluik. De wedstrijden zullen een duur hebben van 45 minuten. Vrijdag aanstaande (20 augustus) start dit minitoernooi om 19.30 uur met de wedstrijd tussen de 101-jarige gastheer Laakkwartier en hoofdklasser TAC’90, vervolgens komen de andere wedstrijden aan bod. Om 20.30 uur Te Werve – TAC’90 en tot slot om 21.30 uur Laakkwartier – Te Werve.

Zondag

Zondag zal het toernooi verder gaan om 13.00 uur met TAC’90 – Te Werve, vervolgens om 14.00 uur Laakkwartier – Te Werve en als slot het duel Laakkwartier- TAC’90, aanvang 15.00 uur. De wedstrijden staan onder de deskundige leiding staan van Wim Hoonhout en Jeffrey van der Mark. Zondag na de prijsuitreiking door voorzitter Ron Jansen is er uiteraard nog een gezellig samenzijn in de immer sfeervolle Laakkwartier-kantine.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder