Mandev nieuwe hoofdsponsor uittenue Scheveningen

Scheveningen is zeer verheugd dat vlak voor de start van het nieuwe seizoen er een sponsorovereenkomst is gesloten met MANDEV om op de borst van het uittenue te prijken.

De slogan: ‘Er kan er maar één de beste zijn en dat is in de ogen van de klant altijd uw medewerker’ is te lang om het op het uittenue te plaatsen,  maar met MANDEV Strategy in Action op de borst zullen vanaf aanstaande zaterdag in de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg de mannen van de hoofdmacht de strijd met elke tegenstander buitenshuis aangaan.

De naam Mandev komt van MANpower DEVelopment. Mandev biedt als organisatieadvies- en trainingsbureau praktische organisatie, brede maatwerkprogramma’s om haar opdrachtgevers maximaal te ondersteunen bij het vertalen van de missie, visie en strategie naar de plek waar de klant het oordeel velt: ‘de laatste meter’ daar waar de klant de organisatie ontmoet.

Dit gebeurt door alle medewerkers te ontwikkelen, te trainen met als doelstelling gedragsvernieuwing, door een beter begrip van de organisatiestrategie, meer klanttevredenheid, een betere samenwerking, meer creativiteit en een beter resultaat!

Scheveningen is er bijzonder trots op dat deze landelijke partij het vertrouwen heeft om haar naam te verbinden aan de Houtrust-bewoners en ziet de samenwerking dan ook zeer positief tegemoet.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder