Laakkwartier-toernooi: Thuisploeg doet goede zaken op eerste dag

Laakkwartier moest organisatorisch het één en ander omgooien door een late afzegging. Nu werden er op de eerste dag van de strijd om de Lakwa-Cup drie duels van ieder 45 minuten afgewerkt. En Laakkwartier zelf deed goede zaken door beide duels te winnen.

Laakkwartier -TAC ’90

De toeschouwers moesten toch even wachten op de doelpunten, maar na 24 minuten opende gastheer Laakkwartier de score door een treffer van Hamza Boukhari (foto): 1-0. Na een vloeiende aanval maakte dezelfde speler er kort daarna ook 2-0 van. Maar TAC’90 kwam na een half uur spelen terug in de wedstrijd door een treffer van Abdelhak Bojaada, maar verder kwam de formatie van trainer Mario Koswal niet.

Te Werve – TAC ’90

TAC’90 moest een kwartier later aantreden tegen zaterdag tweedeklasser Te Werve. In dat duel waren de doelpunten heel duur, want zowel de Rijswijkers als zondag hoofdklasser TAC’90 kwamen niet tot scoren: 0-0.

 Laakkwartier – Te Werve

Laakkwartier keek tegen Te Werve na een kwartier spelen tegen een 0-1 achterstand aan. Shwendell Cijntjes trof doel voor de equipe van trainer Huib van Oostrom Soede. Chris Offerman bracht echter de ploeg van Roel Zandbergen weer langszij: 1-1.

Laakkwartier zette door en na goed voordeel geven van scheidsrechter Wim Hoonhout wist Chris Offerman zijn tweede van de avond aan te tekenen: 2-1. Met een fraaie lob bepaalde vlak voor tijd Hamza Boukhari de eindstand op 3-1.

Zondag wordt het toernooi voortgezet en zijn er weer drie duels van 45 minuten.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder