FC Skillz stelt Frederick Osei aan als technisch coördinator

FC Skillz is tot overeenstemming gekomen met Frederick Osei (foto). Freddy, zoals velen hem kennen, zal met ingang van komend seizoen als technisch coördinator fungeren binnen de Haagse voetbalclub. Los hiervan zal hij hoofdtrainer worden van de talenten van de Onder 10 en het nieuwe vrouwenelftal Onder 17.

Frederick Osei is medeoprichter van de voetbalschool Skillz en zal in die hoedanigheid ook zijn (technische) kennis binnen de club delen. Voor wat betreft de jeugdopleiding van FC Skillz is één van de speerpunten, de geïntegreerde techniektrainingen, die wekelijks verzorgd zullen worden door de club. Freddy zal deze trainingen coördineren en samenstellen met diverse trainers om zo de juiste basis te leggen voor de ontwikkeling van de spelers.

Brug

Bestuur FC Skillz: ,,In Freddy (Osei) hebben we de juiste man gevonden, die een brug kan vormen tussen de Voetbalschool Skillz en de filosofie, die daaruit voortkomt van de club. Deze lijn moet met de juiste kennis, kunde en vooral ervaring worden gewaarborgd. Dit omdat de techniek en performance trainingen een breed scala omvatten, als je denkt aan fitheid, kracht, techniek en de juiste ontwikkeling voor de spelers daarin. We zijn dan ook verheugd dat we tot deze samenwerking zijn gekomen in het verder professionaliseren van FC Skillz.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder