Oefenvoetbal: Vijf treffers niet voldoende voor RVC Celeritas

Voorschoten’97 (zo) leed een nederlaag in het oefenduel met Hazerswoudse Boys. De toeschouwers bij HBSS tegen RVC Celeritas kregen elf doelpunten voorgeschoteld. In Wassenaar ging het licht vroegtijdig uit bij de wedstrijd tussen Blauw-Zwart en Forum Sport O23.

Tekst: Roland van der Linden

In Schiedam was het prijsschieten tussen HBSS en RVC Celeritas. Het vermakelijke duel eindigde in 6-5. Giovialli Serbony (foto) was aan Rijswijkse kant de gevierde man met drie treffers. Ook Appie Tajdirti en Jergo Leijdekkers konden het net vinden.

Meerdere

Voorschoten’97 (zo) moest haar meerdere erkennen in Hazerswwoudse Boys. De formatie van trainer Denis Luhulima ving de thuisreis aan met een 4-1 nederlaag. Timo van Aken was verantwoordelijk voor de enige treffer van de groengele formatie.

Lichtuitval

Het duel tussen Blauw-Zwart haalde de rust niet. In de 38e minuut moest arbiter Gert-Jan Winkelman het duel beëindigen nadat het licht was uitgevallen en niet meer aan wilde gaan. De thuisploeg leidde op het moment van staken met 1-0 dankzij een doelpunt van Iliass Assabann.

PGS/VOGEL nam het op Ockenburgh op tegen Vredenburch en bleef met 2-1 aan de goede kant van de score. Rami Abdelrazak was twee keer scherp in de afwerking voor de thuisploeg van trainer Vita Lorente.

Afstandsschot

Katwijk kwam al na elf minuten spelen op voorsprong tegen ADO Den Haag O21. Een diepe bal werd door Mukhtar Suleiman in de verre hoek geschoten. Vijf minuten voor de rust viel de tweede Katwijkse treffer. Een afstandsschot van Danny van Haaren verdween in de bovenhoek van het doel. De tweede helft kende weinig hoogtepunten en de stand bleef dan ook 2-0. (Woensdag meer over dit duel).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder