GDA wederom op trainingskamp naar Gran Canaria

Al vele seizoenen belegt tijdens de winterstop een trainingskamp op Gran Canaria. Al die seizoenen ging de Loosduinse club met de zondagselectie naar het Spaanse eiland. Nu voor de eerste maal ook met de zaterdagselectie.

De afgelopen seizoenen was het vanwege de coronaperikelen niet mogelijk, maar nu hoopt GDA toch weer naar Las Palmas te vliegen. De grote animator achter de trip, Frank van der Burg (foto), daarover tegen Haaglanden Voetbal: ,,Ik heb het met veel moeite voor elkaar gekregen, maar we mogen weer met ons trainingskamp naar de zon. We verblijven dit seizoen met 34 man van woensdag 5 januari tot en met dinsdag 11 januari in het ons oude vertrouwde Eugenia Victoria op Gran Canaria.”

In het verleden kozen meerdere, vaak hoger spelende clubs zoals Scheveningen, ook voor Gran Canaria als locatie voor het trainingskamp in de wintertijd, maar dat aantal is – zeker ook vanwege de kosten – geslonken. Via onze partner Trainingskampen.nl, zal ook Barendrecht komende januari op Gran Canaria verblijven. Scheveningen heeft haar locatie voor komende winter nog niet bepaald.

,,Maar GDA zet een traditie voort”, aldus Frank van der Burg.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder