West Media nieuwe partner van Haaglanden Voetbal

||

Met ingang van 1 januari aanstaande is West Media een nieuwe partner van Haaglanden Voetbal. Haag Media is in deze regio uitgever van diverse kranten (huis-aan-huisbladen).

Haaglanden Voetbal zal in een groot aantal kranten van West Media een redactionele bijdrage leveren met artikels en foto’s. Tevens zullen in de uitgaven van West Media wekelijks of tweewekelijks de programma’s van Haaglanden Voetbal TV worden gepubliceerd.

West Media is in onze regio uitgever van onder meer de volgende kranten: Het Hele Westland, Maassluise Courant, De Lierenaar, De Schakel MiddenDelfland, De Hoekse Krant, Monsterse Courant, Wateringse Krant, De Posthoorn Escamp Oost, De Posthoorn Escamp West, De Posthoorn Loosduinen, Groot Rijswijk, De Posthoorn Haagse Hout, De Posthoorn Segbroek, De Posthoorn Leidschenveen-Ypenburg en De Posthoorn Centrum Laak.

Serieuze rol

Ton Beije, hoofdredacteur van Haaglanden Voetbal: ,,Heel fijn, dat wij met weer een medium in deze regio nauwere banden aanknopen. Wederom een bewijs dat Haaglanden Voetbal een serieuze rol speelt in het regionale voetbalwereldje en dat de producties die wij brengen gewaardeerd worden.” Met West Media wordt ook nagedacht over het uitbrengen van een speciale voetbalkrant bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Partners

Haaglanden Voetbal kent al partnerships met het AD (en haar regionale uitgaven van Haagsche-, Westlandse-, Delftse- en Zoetermeerse Courant), Omroep West/Den Haag FM (TV-voetbalprogramma’s), website VoetbalRotterdam, Trainingskampen.nl en de Sir Winston Leisure Group.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder