Met Haaglanden Voetbal op pad in Zuid-Spanje (5)

Een drukke dag wachtte de equipe van Haaglanden Voetbal. Graaf Willem II/VAC was woensdagavond al gearriveerd en donderdag kwamen ook de selecties van RKDEO en Full Speed aan.

RKDEO verblijft in een hotel in Benalmádena, terwijl Full Speed in de avond arriveerde in hetzelfde hotel waar ook de equipe van Haaglanden Voetbal verblijft.

Na het ontbijt werd cameraman Pim Markering afgezet bij het hotel van Graaf Willem II/VAC. Hij ging met de bus mee richting het trainingsveld Arroyo de la Miel om daar de nodige opnamen te maken voor het TV-programma rond de ploeg van de Roggewoning.

Ton Beije ging richting luchthaven van Malaga om daar cameraman Fred Wolters op te pikken, die de equipe compleet maakt.

Na de gezamenlijke lunch gingen er weer twee equipes op pad. Pim Markering met Graaf Willem II/VAC mee voor een teambuildingsactiviteit padel, terwijl Ton Beije met cameraman Fred Wolters richting RKDEO trok om de ploeg van trainer Wesley Epskamp te filmen tijdens een strandtraining.

Na het diner arriveerde de selectie van Full Speed in het hotel. De mannen van trainer Frank Verhaar begonnen snel na aankomst aan het eerste diner in Torremolinos.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder