GDA en Ronald Paats ook volgend seizoen met elkaar verder

Ronald Paats (foto) en GDA hebben voor het seizoen 2021-2022 overeenstemming bereikt over een contractverlenging. Paats gaat dan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij de Loosduiners in. 

,,Dit seizoen, maar ook het vorige, was voor iedereen die de voetballerij een warm hart toedraagt gewoon rampzalig”, zegt Ronald Paats. ,,Ik had mij mijn eerste jaren als hoofdtrainer wel anders voorgesteld dan deze twee seizoenen. Voor mij persoonlijk was er nog wel een klein succesje door het behalen van het UEFA B-diploma, maar ik had toch veel liever een normaal verloop van de competitie gehad.” GDA stond in het seizoen 2019-2020 stevig in de kopgroep, maar helaas vond dat seizoen een vroegtijdig einde en ook nu staat de teller pas op drie duels waarin het zeven punten behaalde en op een tweede plaats achter koploper Quintus staat.

Stil

Volgens Paats heeft het er alle schijn van dat het bij die drie competitiewedstrijden blijft. De lockdown is door het kabinet verlengd tot 9 februari en er zijn nu zelfs geluiden om de omringende landen te volgen richting begin april. ,,We hebben tot half december wel doorgetraind, maar staan inmiddels alweer een maand helemaal stil. Binnenkort pakken we de trainingen bij GDA weer op”, aldus trainer Ronald Paats.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder