VUC verlengt samenwerking met FirstScore

Het Haagse VUC is tevreden over de samenwerking met FirstScore Performance Group. Bestuur en jeugdcommissie zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat er overeenstemming is bereikt om de samenwerking volgend seizoen verder door te zetten.

FirstScore verzorgt wekelijks techniek- en coördinatietrainingen voor jeugdspelers van VUC, die hier kosteloos aan mogen deelnemen. Dit samenwerkingsconcept is dit seizoen gestart met als doel alle spelers en speelsters van VUC – ongeacht niveau – de mogelijkheid te bieden zich op voetbalgebied te verbeteren.

Unieke aanvulling

Jeugdvoorzitter Dion de Roo: ,,De reacties van de jongens en meisjes die reeds hebben deelgenomen zijn uitsluitend positief. De intensiteit van de trainingen en de persoonlijk aandacht worden enorm gewaardeerd. Wij zien dit als een unieke aanvulling op de voetbalopleiding bij VUC en we hopen jeugdspelers hiermee langer aan ons te binden.”

De eerste twee blokken voor de midden- en onderbouw zijn inmiddels afgerond en het volgende en laatste blok staat op het punt te beginnen. De techniektrainingen van FirstScore worden verzorgd door Laurens Wittmaekers (eigenaar) en Giovanni Linnenbank. Beiden zijn actief in de hoofdmacht van VUC.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder