Warming-up Jack’s League: Scheveningen moet doorgaan op ingeslagen weg

Scheveningen pikte paaszaterdag knap drie kostbare punten op in Volendam. Het duel tegen Jong Volendam werd al om kwart over twaalf begonnen en dat heeft de Scheveningers goed gedaan. Er werd een zwaar bevochten 0-2 overwinning behaald.

Tekst: Ton Beije

Scheveningen klom door die overwinning naar een met De Treffers gedeelde tiende positie op de ranglijst. Het doelsaldo van de ploeg uit Groesbeek, op paasmaandag te gast op Houtrust, is iets beter. De Treffers deed het zaterdag ook niet slecht, het bleef in eigen huis de baas over Rijnsburgse Boys met 2-1.

Ontslag

Het belooft maandag een mooie partij te worden op Houtrust. Trainer John Blok: ,,De Treffers maakt een vreemd seizoen mee. Voor de verplichte stop in de top drie en na de trainerswissel geen wedstrijd meer gewonnen. Dat leidde tot het ontslag van de trainer en ook gelijk weer tot winst. Vorig weekend en afgelopen zaterdag liet de ploeg weer eens zien waartoe het in staat is. In mijn beleving is De Treffers één van de betere ploegen waar we tegen gespeeld hebben. Veel power, veel ervaring en ook gewoon een goed voetballende ploeg. Een pittige klus dus.”

Afwachten

Bij Scheveningen is het natuurlijk na een zwaar programma de afgelopen week even afwachten hoe de spelers uit de strijd bij Jong Volendam zijn gekomen. De ploeg rekent weer op Michael de Niet (foto), die ook in Volendam duidelijk aanwezig was. Om half drie klinkt het eerste fluitsignaal op sportpark Houtrust.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder