FC Skillz beëindigt samenwerking met Levi Marengo en Virgillio Hagens

In goed overleg heeft Haagse nieuwkomer FC Skillz de samenwerking met de spelers Levi Marengo en Virgillio Hagens per direct beëindigd.

Terry Konings voorzitter FC Skillz (foto): ,,We hebben als de club de beslissing genomen om per direct de samenwerking te beëindigen met Levi Marengo en Virgillio Hagens. Van de club naar de spelers toe was de zogeheten ‘match’ er niet meer en hebben we gezamenlijk de keuze gemaakt om afscheid van elkaar te nemen.

Kracht

,,De kracht van de relatie met de spelers zat hem voor de club ook ten dele in hoe zij als mens zijn en die relatie blijft dan ook op een mooie manier in stand ongeacht de breuk”, gaat Konings verder. ,,Het zijn immers los van twee goede voetballers ook twee oprechte mensen. We wensen hen al het goede toe!”

Eindfase

Sportief gezien komt het voor de club, nu straks de eindfase in het vizier komt, minder goed uit. FC Skillz stond lange tijd bovenaan in de zaterdag derde klasse B, maar moet de positie nu afstaan aan sc Monster, dat afgelopen zaterdag ook de onderlinge confrontatie met 0-1 won. Sc Monster heeft nu na achttien duels twee punten meer dan FC Skillz.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder