VUC benoemt drie leden tot lid van verdienste

||

Het bestuur van de VUC heeft donderdagavond tijdens de online algemene ledenvergadering een drietal leden benoemd tot lid van verdienste. Daarnaast zette het bestuur enkele jubilarissen in het zonnetje. Zo ontving Henri de Beer een onderscheiding voor zijn 60-jarig lidmaatschap.

VUC benoemde dus drie leden tot lid van verdienste: Oud eerste elftalspeler en ex-bestuurslid Cindy van Teunenbroek (foto), wedstrijdsecretaris Joost de Bock en ex-bestuurslid Rob Schamper.

Cindy van Teunenbroek zat veertien jaar in het bestuur. Zijn belangrijkste wapenfeit was zijn opzet en voorzitterschap van de commissie VUC 2.0. Dat leidde tot verbouwing van het clubhuis, een tweede kunstgrasveld en de herstructurering van de jeugdafdeling.

Joost de Bock kreeg de titel voor zijn enorme inzet rondom wedstrijd- en scheidsrechterszaken en zijn goede contacten met de KNVB. Rob Schamper zat vijf jaar in het bestuur en viel in de prijzen door zijn aanpak met betrekking tot het vrijwilligersbeleid. Hierdoor is er vrijwel altijd barbezetting, het clubhuis vaker open en worden alle vrijwilligerstaken ingevuld.

 

Joost de Bock                                                                                Rob Schamper

Jubilarissen

VUC zette tijdens dezelfde vergadering ook enkele leden in het zonnetje vanwege hun langdurige lidmaatschap. Het gaat hierbij om John van der Lubbe en Robin Brokke (25 jaar), Erik van Galen en er Marcel Strien (40 jaar) en Henri de Beer (60 jaar).

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder