Hagenaar Bradley Martis ontvangt uitnodiging voor selectie Curaçao

De in Den Haag geboren, 23-jarige Bradley Martis (foto) is door bondscoach Art Langeler opgeroepen voor de selectie van Curaçao voor het spelen van duels in de Nations League tegen Honduras (2x) en Canada.

Bradley Martis speelt momenteel voor Tweede Divisionist IJsselmeervogels en is trainer bij het Haagse FC Skillz. Hij is de enige speler, die als (amateur)voetballer is opgeroepen. Martis speelde in de jeugd bij WIK en Sparta, kwam uit voor Jong Sparta en was actief in Slovenië bij NK Celje.

Interlands

Curaçao neemt het op vrijdag 3 juni, maandag 6 juni en vrijdag 10 juni op tegen respectievelijk Honduras en Canada. Eerst is er een dubbele ontmoeting met de Hondurese selectie, eerst op het eigen eiland en drie dagen later in Honduras, in het Estadio Olímpico Metropolitano (San Pedro Sula). Enkele dagen later, vrijdag 10 juni, volgt de uitwedstrijd in Vancouver, tegen Canada. Dit alles in het kader van de CONCACAF Nations League, waar Curaçao is ingedeeld in Poule C.

Op 5 juni moet IJsselmeervogels de laatste competitiewedstrijd spelen. Trainer Gert Peter de Gunst van de Vogels heeft al laten weten, dat Martis van hem mag afreizen voor de interlands.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder