Warming-up Hoofdklasse (zo): TOGB kan titel binnenhalen

In de zondag Hoofdklasse kan TOGB voor eigen publiek als debutant de titel pakken. De ploeg van trainer Mark Schuur moet dan winnen van middenmoter Velsen. HBS kan nog de nacompetitie halen. TAC’90 pakte donderdag belangrijke winst bij Be Quick 1887.

Tekst: Ton Beije

HBS kende op Hemelvaartsdag geen problemen met hekkensluiter SDO en won royaal met 4-0. Nu moet de ploeg van trainer Bas Steffens op bezoek bij Alphense Boys en dat is andere koek. HBS kan nog opgaan voor de nacompetitie met als doel een plek in de Derde Divisie. Het zou een prachtige prestatie zijn van de Kraaien en een gedroomd afscheid van trainer Steffens.

Eindsprint

TAC’90 is bezig met een sterk eindsprint. Door de winst afgelopen donderdag bij Be Quick 1887, heeft de equipe van trainer Mario Koswal (foto) nu vier clubs onder zich. De voorsprong op De Zouaven is twee punten en op Alcides drie.

Derby

Aan de Haagse Roemer Visscherstraat zondag de derby tussen TAC’90 en RKAVV. RKAVV heeft alleen nog tot doel de zesde plek op de ranglijst vast te houden. De Zouaven speelt thuis tegen hekkensluiter SDO en Alcides ontvangt VOC.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder