Warming-up Derde Divisie (zo): Quick ontvangt titelkandidaat Hercules

Trainer Paul van der Zwaan (foto) zei voorafgaand aan de wedstrijd op Hemelvaartsdag tegen vv Hoogland dat het een team in vorm is en het dus een interessante ontmoeting kon worden met voor beide ploegen nog belangen. Quick deed nog mee voor de winst van de derde periode en wil altijd elke wedstrijden winnen. Het pakte anders uit, want er werd met 3-0 verloren.

Tekst: Pieter Donath

Komende tegenstander is Hercules dat donderdag jl. met 6-3 won van Westlandia. De ploeg uit Utrecht heeft slechts twee punten minder dan koploper OFC en is met nog drie wedstrijden te spelen titelkandidaat. Bovendien is Hercules in de ‘winning mood’. De laatste drie wedstrijden werden gewonnen met een doelsaldo van 13-3.

Plichtmatig

Quick speelde aanvallend tegen vv Hoogland dat de punten hard nodig had om niet in degradatiegevaar te komen. Twee counters en een penalty velden het plichtmatig spelende Quick en dus werden de Haantjes door de Haagse interim-trainer van Hoogland, Rick Hoogendorp, naar huis gestuurd met een 3-0 nederlaag. Het gaf de Hooglanders weer hoop op rechtstreekse handhaving, terwijl voor de Haantjes het seizoen als een nachtkaars dreigt uit te gaan.

Zondag speelt Quick de laatste thuiswedstrijd tegen Hercules, dat dus voor het kampioenschap speelt. Bij voorbaat een interessant affiche. De laatste wedstrijd van het seizoen is in Oostzaan op tweede pinksterdag tegen de huidige koploper OFC.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder