Zondag 1B: VUC kan niet verrassen tegen koploper Unitas’30

Voor de pinguïns stond er niets meer op het spel tegen lijstaanvoerder Unitas’30 uit Etten Leur. Een overwinning op Unitas’30 zou vooral sv Den Hoorn erg blij maken, dat dan weer de grootste kanshebber zou zijn voor de titel.

Zover kwam het niet op het Sportpark aan Het Kleine Loo. VUC kon tot aan de rust Unitas’30 goed bijhouden. Beide teams waren in de eerste helft niet in staat om een doelpunt te produceren en gingen dus aan de thee met een 0-0 stand op het bord.

Winst

In de tweede helft pakten de bezoekers de winst. Na iets meer dan een kwartier spelen schoot Achraf Chouiter de 0-1 achter doelman Steven Verstraten (foto) binnen. VUC was niet meer bij machte om het tij te keren. Jan Bos stelde de zege van Unitas’30 veilig met zijn treffer. De 0-2 was ook de eindstand.