Olav Ruijl krijgt bij gedegradeerd DUNO prijs ‘Speler van het Jaar’

Olav Ruijl (foto, tweede van rechts) is onderscheiden met de prijs voor de Speler van het Jaar bij DUNO. De aanvoerder van de hoofdmacht kreeg de onderscheiding – een goud ogende voetbalschoen – uitgereikt tijdens een etentje van de DUNO-selectie.

Olav Tuijl werd door de kenners beloond voor zijn spel in het voorbije seizoen, een voetbaljaargang die het eerste elftal helaas geen windeieren heeft gelegd, het eerste team degradeerde namelijk naar de vierde klasse. Zijn vader Henk Ruijl, werd ook eens bij DUNO – in ‘vervlogen tijden’ – voor dezelfde prijs gehuldigd. Dat was in 2001, meldt de club op haar website. Voor het eerst bij DUNO dat vader en zoon voor deze prijs zijn gehuldigd.

Opvallend

DUNO had op die avond meerdere prijzen te vergeven: Siwan Keles (rookie prijs), Jeffrey van Vliet (topscorer tweede elftal), Tim van Zweden (topscorer eerste elftal) en Yilmaz Dogan (meest waardevolle speler).

De prijs voor Jeffrey van Vliet mag opvallend worden genoemd, omdat hij eerder jarenlang dienstdeed als doelman van het eerste elftal, terwijl hij nu de titel topscorer van het tweede team voor zich opeist.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder