Florian Lekahena niet naar FC Skillz, maar blijft bij DWO

De 24-jarige Florian Lekahena (foto) zou aanvankelijk het komend seizoen de stap maken naar het ambitieuze FC Skillz in het Wateringse Veld. Zo was hij begin april al reeds gepresenteerd door de Haagse nieuwkomer.

De linkervleugelverdediger heeft echter daags voor de sluiting van de overschrijvingsdatum zijn bedenkingen gekregen omtrent de stap en heeft dit kenbaar gemaakt bij FC Skillz.

Terry Konings, voorzitter FC Skillz: ,,Florian heeft inderdaad zijn bedenkingen met de hoofdtrainer gedeeld. Zijn bedenkingen zitten hem vooral in het feit, dat het Florian niet om het niveau gaat van spelen en het stukje prestatie als speler. DWO verloor gisteren immers nipt van TAVV in de nacompetitie en blijft in de derde klasse spelen. Het gaat hem vooral om de gezelligheid en het plezier, wat hij met veel van zijn vrienden en familie bij DWO had en dat krijgt achteraf gezien toch de voorkeur.”

Vriendenteam

,,In de gesprekken die we met Florian hadden, zinspeelde hij ook om wellicht in een vriendenteam bij DWO te gaan spelen het komende seizoen”, gaat Konings verder, ,,dus dit komt niet als iets heel verrassends voor ons. Vanzelfsprekend hebben we alle begrip voor zijn keuze en wensen hem alle geluk en vooral plezier toe.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder