Ron Jansen (Laakkwartier): ,,Eindelijk overeenstemming over restant duel”

Eindelijk is ook bekend wanneer het restant van de wedstrijd tussen Laakkwartier en Slikkerveer wordt gespeeld. Komende dinsdag, 21 juni, is wederom het terrein van FC Binnenmaas het decor. Er moeten nog vier minuten extra tijd worden gespeeld en eventueel – als er geen treffer valt – een verlenging.

Laakkwartier-voorzitter Ron Jansen (foto): ,,Het was nog een heel gedoe. De KNVB wilde het duel komende zondag laten uitspelen. Maar dan heeft Laakkwartier haar lang uitgestelde jubileumfeest gepland. De KNVB reageerde daarop, dat dit niet vooraf was aangemeld. Logisch heb ik toen laten weten, want de nacompetitie zou – als het vervelende voorval met onze speler (been/enkelbreuk) niet had plaatsgevonden – al zijn uitgespeeld. Om die reden hebben wij gekozen voor zondag 19 juni als datum voor ons jubileumfeest.”

Kosten

,,Bovendien was ook de locatie van FC Binnenmaas zondag niet beschikbaar omdat die vereniging ook een eigen activiteit op haar complex heeft. De KNVB is vervolgens akkoord gegaan met dinsdag 21 juni op het veld van FC Binnenmaas, zo’n twintig kilometer van Slikkerveer en wij moeten weer zo’n vijftig kilometer reizen en worden voor de tweede maal op kosten gejaagd.”

Beide clubs strijden dinsdag in het restant om een plek volgend seizoen in de zaterdag tweede klasse.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder