Quick Steps houdt IM Bing Kappenburg-toernooi 

Het duurt nog even, maar de voorbereidingen bij Quick Steps zijn inmiddels in volle gang voor de eerste editie van het IM Bing Kappenburg toernooi op het complex aan de Nijkerklaan in Den Haag.

Bij deze eerste editie zijn de volgende clubs present met hun eerste en tweede elftal: sv Loosduinen, sv Erasmus, RAS en uiteraard Quick Steps zelf. De ZAMI-commissie van de club is blij met dit mooie deelnemersveld. De wedstrijden vinden plaats op dinsdag 24 augustus, donderdag 26 augustus en zaterdag 28 augustus 2021. Op de finaledag zal Quick Steps uiteraard zorgdragen voor een hapje, drankje en muziek. Dat alles uiteraard afhankelijk van de dan mogelijk nog coronamaatregelen.

Erevoorzitter Bing Kappenburg

Quick Steps verloor op 5 juni vorig jaar misschien wel haar grootste steunpilaar. Bing Kappenburg (foto) was Erevoorzitter, die ruim zestig jaar lid is geweest van de club, waarvan hij 35 jaar fungeerde als algemeen voorzitter. De Quick Steps-familie mist hem nu nog steeds, maar gaat hem nooit vergeten, vandaar dit naar hem vernoemde toernooi

© Haaglanden Voetbal

Lees verder