RKAVV biedt jeugd actieve voorjaarsvakantie

Met het plotselinge mooie weer van de afgelopen week bruiste het op de voetbalvelden van RKAVV weer van activiteit. Op dinsdag 23 februari stond het eerste evenement van de vakantieweek op de planning.

Meer dan 120 jonge voetballertjes, jongens en meiden, van 8 tot 14 jaar werden door spelers en trainers van de verschillende mannen- en vrouwenselectie-elftallen getrakteerd op een heerlijke voetbaldag. Uitdagende oefeningen, een heerlijk lunch en een afsluitend toernooi stonden garant voor een enorm geslaagde voetbalclinic. Ayoub Boukhari uit RKAVV 1 was de pannakoning van de dag en dat hebben veel spelers ondervonden en gezien. De hoofdtrainer van het eerste elftal, Maurizio Ceccucci, zag de kinderen stralen en ook zag hij zelfs een aantal talenten langskomen die we misschien over een aantal jaren in het eerste elftal kunnen zien schitteren.

‘1000 toches games’

Op zaterdag 28 februari had de trainersstaf onder leiding van Robin Verhage weer een nieuw uitdagend en leuk evenement bedacht. Alle spelers van de onderbouw van RKAVV mochten hun balvaardigheid laten zien tijdens de “1000 touches games”. De naam van de training verraadt het al, tenminste 1000 keer de bal aanraken tijdens verschillende oefeningen. Onder begeleiding van de trainers en leiders van de verschillende jeugdteams werd het een geslaagde training! Op rkavv.nl is meer info te vinden over de afgelopen voorjaarsvakantie.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: RKAVV – Jelle Abma)

Lees verder