VUC slaat tijdens winterstop tenten op op Gran Canaria

Zaterdag eersteklasser VUC verbleef vorig seizoen tijdens de winterstop in het Spaanse Valencia. Daarvoor deed VUC heel vaak Marbella aan als bestemming. De ploeg van de nieuwe trainer Rob de Lange zal dit seizoen in januari verblijven op Gran Canaria.

Tekst: Ton Beije

VUC wil zich op het Spaanse Canarische eiland voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De selectie vertrekt op 13 januari vanaf Schiphol richting Las Palmas. Op Gran Canaria wordt er getraind, een wedstrijd gespeeld en is er uiteraard aandacht voor de teambuilding.

Op 17 januari keert het VUC-gezelschap weer terug in Nederland. Ook deze trip wordt volledig verzorgd door onze partner Trainingskampen.nl.

Gran Canaria

Ook clubs als PGS/Vogel, VELO, ODB en SVC’08 hebben al gekozen voor een trainingskamp via Trainingskampen.nl op datzelfde Gran Canaria. Het wordt druk met clubs uit de regio die zich tijdens de winterstop gaan voorbereiden op het Spaanse vakantie-eiland.

Ook Haaglanden Voetbal bekijkt al de mogelijkheden welke clubs voor onze website en TV-programma’s gevolgd kunnen worden op Gran Canaria.

Inmiddels hebben ook al diverse clubs bij Trainingskampen.nl geboekt voor een trainingsstage in Zuid-Spanje, onder meer in Torremolinos en Marbella. Heeft ook uw club idee om op trainingskamp te gaan naar het buitenland. Klik HIER voor meer informatie en neem contact op met Trainingskampen.nl

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder